ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

اذعان رسانه صهیونیست به تقویت دفاعی ایران با سامانه پدافندی «صیاد»

یک رسانه صهیونیستی در تحلیلی در خصوص سامانه پدافندی «صیاد» نوشت، ایران اینک به خود می‌بالد که پدافند این کشور می‌تواند پهپادها و سایر تهدیدات را در بردهای دور شناسایی کرده و در صورت نیاز آنها را نابود کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه صهیونیستی روز یکشنبه در تحلیلی نوشت، ایران با سامانه پدافند هوایی «تاکتیکی صیاد» به بازدارندگی دشمنان خود می‌بالد.

 

روزنامه «جروزالم پست» در مطلبی به قلم «سث جی فرانتسمن» نوشت، ایران اعلام کرده که سامانه صیاد می تواند تا ۲۴ هدف را در یک زمان در فاصله حدود ۱۸۰ کیلومتری شناسایی کند. سپس می‌تواند تا ۱۲ مورد از آن اهداف را درگیر کند.

 

به نوشته این روزنامه، فعالیت سامانه صیاد به شکلی است که تهدیدها را شناسایی، سپس ردیابی و اولویت بندی کرده و سرانجام به آنها شلیک کند.

 

فرمانده‌هان نظامی ایران هشدار دادند که ایران قادر منافع حیاتی و حساس دشمنان را در همه جا هدف قرار دهد.

 

جروزالم پست نوشت، سامانه صیاد ممکن است از اس-۲۰۰ پیشرفته‌تر باشد، اما برد آن مشابه است. ایران به خود می‌بالد که پدافند این کشور می‌تواند پهپادها و سایر تهدیدات را در بردهای دور شناسایی کرده و در صورت نیاز آنها را نابود کند.

 

به نوشته این روزنامه ،ایران همچنین خواهان خرید هواپیماهای جنگنده جدید است و اخیرا از هواپیمای آموزشی «یاک» که از روسیه دریافت کرده، رونمایی کرده است. این هواپیما پیشرفته‌ترین جت سریع در خدمت ایران است که در نوسازی نیروی هوایی ایران تاثیر گذار خواهد بود. ایران همچنین ممکن است ارزش یاک-۱۳۰ را در نقش حملات سبک ببیند.

 

وبگاه آمریکایی «درایو» در این باره نوشت، گزارش‌ها حاکی از آن است که روسیه در آخرین نمونه از افزایش روابط نظامی با ایران جت های آموزشی یاک-۱۳۰ را به ایران تحویل داده است. ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که یک فروند یاک-۱۳۰در حال تاکسی (حرکت در باند) در فرودگاه اصفهان است. اگرچه هواپیمای آموزشی یاک-۱۳۰ یک گام کاملا قطعی به سوخو-۳۵ نیست اما قطعا ایران را به بهره برداری از جنگنده‌های پیشرفته روسی نزدیک می‌کند.

 

وبگاه معتبر «جینز دیفنس» نیز نوشت، تصاویر منتشر شده در اینترنت فاش کرد که ایران تعداد نامعلومی از هواپیماهای آموزشی جت پیشرفته یاکولف یاک-۱۳۰ از روسیه دریافت کرده است. دستکم یک فروند هواپیما در خطوط نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران با شماره سریال ۷-۹۷۰۱ در حال پرواز در پایگاه هشتم تاکتیکی اصفهان فیلمبرداری شده است.

 

این وبگاه نوشت، یاک -۱۳۰ از نظر ظاهری شبیه به لئوناردو M-۳۴۶ ساخت ایتالیاست. این جت یک هواپیمای جت آموزشی پیشرفته دو سرنشینه و دو موتوره با قابلیت حملات سبک در ارتفاع پایین است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار